2013. június 29., szombat

Találkozás

1.fejezet-Találkozás



Járta a hibrid az éjszaka utcáit,áldozatot keresve. Az egyik ház lépcsőjén egy fiatal lány ült és sírdogált. Odalépett hozzá, s hangulatlanul ült le a szőke lány mellé. Nem szólt,nem kérdezett semmit. Csak nézte a megtört lányt. A lány ránézett a férfira aki furcsállta,hogy egy idegen csak úgy oda ül mellé. A férfi beszélni kezdett.
- Mi a baj szépségem? - Kérdezte a hibrid érdeklődést tetetve.
- Minden. - A lány nem várt választ,nem várt  tanácsot,sem sajnálatot,csak arra vágyott,hogy egyeül legyen. Egyedül akart lenni azzal a tudattal,hogy szörnyként kel leélnie az életét. Még 2 napja sincs vámpír de már a szerelmének is az  életére tört. De ezt egy idegennek elmondani,hogy "Hé vámpír vagyok" hát nem éppen a legjobb ötlet lenne. A férfi ült,és hallgatott.
- Tudod nem az erősségem a megértés és a sajnálat. De kíváncsi vagyok mi nyomja a szívét egy ilyen szépségnek. - Gyengéden felemelte a lány fejét és a gyönyörű kék szemeit csodálta.


- Magány,egyedüllét soroljam még? Ne haragudj de nincs kedvem a társasághoz. - Mondta a vámpírláy majd eltoltaaját aka magától a férfi kezét. A férfi érezte az őt marcangoló iszonyú éhséget,és hogy minden porcikája az életet adó nedv után áhítozik,vért akart. De képtelen volt bántani ezt az ártatlan teremtést. Sokáig ültek egymás mellett csendben. A lány szemeiből lassan fogyni kezdetek a könnyek. A hibrid ránézett a lánysa,s csodálta szépségét. Mikor a lány szemeibe nézett egyszerre látott haragot,félelmet és fájdalmat.


- Ez játszódik le bennem is kedves...Legalább a nevedet megtudhatom? - Kérdezte a férfi a megtört lánytól.
- Caroline...Caroline Forbes. - Válaszolt a lány miközben könnyben úszott szemeit megtörölte. - És neked mi a neved Mr.idegen? - Mosolyogva kérdezte Caroline.
-Klaus Mikaelson. Hé mosolyogsz ez egy jó jel. - Húzta mosolyra Klaus is a száját majd észre vette,hogy lassan hajnalodni kezd. Hirtelen fel ált és a lány felé fordult.
-  Nos,örültem,hogy megismerhettem kedves Caroline. Igaz beszéd nem sok volt. - Ismét mosolyra húzta a hibrid a száját. - Remélem találkozunk még. - A férfi megfordúlt majd egyenesen haza vette az irányt,de előtte még vissza pillantott a lányra aki egy kaján mosolyra húzta a száját jelezve,hogy szívleli a férfit.
Klausra ismét rá tört a vér iránti vágy. Megpillantott egy férfit aki éppen a Grill ajt


rta kinyitni,de Klaus nem hagyta. A férfi nyakára tapadt s addig szívta a vérét még az össze nem esett. Klaus nem sejtette,hogy ez a lépés mennyi szenvedést fog neki okozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése