2013. augusztus 2., péntek

Jelen



7.fejezet-Jelen



A két lány egymás előtt ált. Figyelték egymás tekintetét.  Katherine   észre  vett egy  nyakláncot Caroline nyakában. Még gyerekek voltak mikor húgának adta a nyakláncot. Egy apró könnycsepp gurult végig a gesztenyebarna hajú nő arcán. A régi emlékek jutottak újból az eszébe mikor még boldogok voltak s vidámak és emberek.

-Minden rendben? – Kérdezte a szőke szépség látva,hogy az előtte álló arca komor lett.

-Persze minden rendben csak a nyakláncod! – Törölte le az arcáról a könnycseppet mikor meghallotta  Caroline édes hangját.

-Ugye milyen gyönyörű! Régi még apától kaptam azt hiszem…- A vámpírlány nem volt biztos benne,hogy kitől kapta mivel soha se kérdezte meg szüleit,hogy kitől is kapta.

-És van valami rá írva? – Kérdezősködött Katerine mivel tudta,hogy a medál hátulján ott van egy bizonyos  idézet.

-Igen,de ezt honnan tudja?! Egyáltalán ki maga? – Hátrálni kezdett a szőke hajú lány s már majdnem becsukta az ajtót mikor Katherine meggátolta benne.

-„Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell. S akit szeretünk azt nem felejtjük el.!!!" – Ahogy Katherine halkan mondta a szavakat Caroline egyre jobban kezdett szédülni. Hirtelen a földre esett s egy kép jelent meg előtte.  Magát látta egy barna hajú lánnyal  akinek nem látta az arcát. Hosszú barna haja volt aki számára ismerős volt de  nem tudta felismerni még végül a titokzatos személy megfordult de hirtelen a kép  eltűnt. Hangos zokogásba kezdett majd felnézett nővérére s szóra nyitotta száját.

-Katherine! – Ált fel majd nővére karjaiba borult aki szorosan magához ölelte.

- Annyira hiányoztál!- Súgta Caroline fülébe. – Most már  senki sem választhat el tőlem. Ígérem! – Megemelte Caroline állát s egy apró puszit nyomott a homlokára.

-De te,hogy…Ezek szerint te is vámpír vagy!Hisz te változtattál át!Miért miért tetted ezt velem?! - Lökte el  magától nővérét s haragtól telve nézett az előtte lévő  személyre. – Mit tettél anyáékkal?

- Én semmit! Az nem én voltam! A te drágalátos Klausod volt. – Vallotta be Katherine.

-Klaus Mikaelson?! – Értetlenkedett Caroline. Nem gondolta volna, hogy Klaus ölte meg a szüleit ezt inkább egy újabb hazugságnak gondolta Katherinetől.

- Igen. Ő volt az. Hinned kell nekem! Hisz testvérek vagyunk és tiszta szívemből szeretlek! – Egyre jobban győzködte Carolinet és sikerrel is járt.

Carolinet átjárta a düh és a szégyen. A szégyen,hogy szülei gyilkosával bújt össze. Undorral gondolt a férfire. Vissza akarta adni azt a fájdalmat a hibridnek amit ő érzett akkor. „ Düh,bosszú „ már csak ezeket érezte a szőke vámpír . Szemei  vörösen szikráztak s alatt fekete erek dudorodtak ki,szemfogai megnyúltak. Mire feleszmélt gondolatai közül már nem érzett semmit már nem az a megbízható, jó kislány volt, mint régen.

-Esküszöm,hogy amit tett azt nem fogja megúszni! Tönkre fogom tenni ! – Ordibálta Caroline nővérének a szavakat.

Katherine egy elégedett mosolyra huzat a száját. Végre elérte amit akart. Elérte,hogy húga mellette álljon. Ő már tudta is,hogy  hogy fognak bosszút állni Klauson. Azokat fogják maguk mellé állítani akiket a legjobban utál az ősi. A ősi családot!








3 megjegyzés:

  1. Szia Laura <3
    Örülök neki, hogy ilyen hamar hoztál új részt, ami egyszerűen fantasztikus volt :D
    Katherine-en látni, hogy mennyire szereti Caroline-t és, mennyire számít neki a biztonsága leginkább azért, mert ő maradt az utolsó élő rokona. Örültem neki, hogy Caroline nem haragszik Katherine-re, viszont annak már kevésbé örülök, hogy Klaust fogják támadni és ehhez az ősi családot is felhasználják majd. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy Katherine mit is tervez pontosan és, hogy kik fognak még segíteni nekik.
    Siess a frissel, mert már most alig várom :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Valentine <3
      Nagyon örülök,hogy tetszett az új rész!:D
      Nem volt szándékomban az,hogy Caroline haragudjon Katherine-re.
      Ők ketten (majd lesznek többen is :D ) nagyon jó kis csapatot fognak alkotni!:D
      A következő részben már meg fogod tudni,hogy mi is a terv.
      Sietek :D
      Puszi!

      Törlés