2013. augusztus 1., csütörtök

Múlt



6.fejezet-Múlt



1400-as évek-Bulgária:

A madarak  alacsonyan jártak az égen.  A nap sugarai beborították a fák lombjait. Gyermeki kacaj hallatszott az erdő sűrűjében. Két lány örömteli nevetgélését lehettet hallani. Boldogan kergették egymást mikor a szőke hajú lány felbotlott egy ágban. Egy hatalmas ordítás hagyta el a torkát amire a másik lány aggódva rohant a szőke hajú lánykához.

-Caroline minden rendben? – Nem tudta,hogy hogy tudna neki segíteni mivel messze voltak a házuktól s ha az apjuk megtudja,hogy az erdőben voltak akkor megbünteti őket. Senki se járt az erdőbe se nappal se éjjel.  Rengeteg vérfagyasztó mesét lehetett hallani  arról az erdőről. De a két lány nem félt.

- Vérzik. – Mutatott a térdére a lány. A gesztenyebarna szemű lány hirtelen felemelte a sérült lányt majd elkezdett egye tempósabban sétálni.

- Katherine miért sietünk ennyire? – Értetlenkedett a fiatalabbik.

- Tudod Caroline itt nem biztonságos főleg most, hogy megsérültél. -  Magyarázta meg Katherine.

- De miért nem biztonságos?! Hisz ez csak egy seb ami vérzik egy kicsit. – Caroline várta,hogy a  nővére megmagyarázza az imént hallottakat. Majd egy kis idő múlva szóra nyitotta a száját.

- Emlékszel mit mesélt nekünk anya az erdőről…- Hirtelen egy ág reccsenését hallották amire Katherine megfordult de nem látott semmit se.  Újból egy reccsenő hangot hallottak. A semmiből ugrott eléjük egy férfi aki hangosan kiabált majd mikor meglátta a két rémült lány arcát felnevetett.

- Caren ez nem volt vicces. – Lökte  meg gyengéden Katherine a férfit majd egy aprócska mosolyra húzta a száját. –Hát egyáltalán nem volt vicces. – Vágta oda a szavakat Caroline Carenhez . Egyáltalán nem szívlelte a férfit mivel tudta,hogy mekkora egy nőcsábász és azzal is tisztában volt,hogy a nővére fejét is elcsavarta.

-Szerintem pedig az volt. - Kaján mosolyra húzta a száját majd Katherine felé fordúlt. – Kath beszélhetnék veled?  - Kérdezt Caren majd közelebb vonta magához a nőt.

-Caroline menj haza nemsokára megyek én is. – Tudta,hogy húga meg teszi amit kért ezért egy puszit nyomott az arcára. – Nagyon szeretlek remélem tudod! – Súgta bele Katherine Caroline fülébe.

Mikor már Caroline már messze volt tőlük a férfi megfogta Katherinet a derekánál s a fához nyomta.

-Csak téged szeretlek! – Súgta Caren a lány fülébe. Apró csókokkal  árasztotta el a lány egész testét majd az erdő sűrűjében egymáséi lettek.

Carolinet  anyja faggatni kezdte Katherineről de a lány nem mondott semmit sem Carenről mivel tudta,hogy baj lenne belőle főleg ha az apja is tudna a fiúról. Tudta,hogy ki tagadnák Katherinet a családból. Ezért inkább csak annyit mondott,hogy Kath át ment az egyik barátnőjéhez.

2 hónap múlva:

-Caroline ígérd meg,hogy nem mondod el senkinek sem amit most mondok!

-Ígérem! – Válaszolt a szőke hajú lány.

-Mikor az erdőbe hagytál minket Carennel akkor mi együtt voltunk…úgy…és  most itt vagyok egyedült terhesen és..!-  Hangos zokogásba kezdett Katherine . Nem bírta elviselni,hogy egyedül kell a szülei elé állni és elmondani nekik,hogy állapotos de egyben boldog is volt,hogy anyuka lett.

-Terhes??! Katherine ezt először anyának kell elmondani,mert ha apa megtudja abból baj lesz. Én  melletted állok és támogatlak mindenben , mert a testvérem vagy és szeretlek! Mindig szeretni foglak! – Ölelted át nővérét Caroline majd megfogta a kezét  és a konyha felé vezett ahol az anyjuk épp a vacsorát készítette.

Mikor megtudta a hírt nem tudta,hogy örüljön vagy ne. Imádta nagyobbik lányát de tudta,hogy ez a baba soha se lesz a család tagja ahogy  ő se lesz már az.

Mikor apjuknak elmondták a hírt felküldte a lányokat a szobába majd anyjuknak megmondta,hogy nem akarja többet látni Katherinet és ha megszületik a baba azonnal menjen el a házból.

10 hónap múlva:

A gyereket az egyháznak adták. Katherineről nem hallottak semmit sem. Carolinet és az anyját viselte meg a legjobban az,hogy apja kitagadta őt a családból. Caroline mióta nővére elment mindig az erdőben volt.

Egy nap mikor már késő este volt az erdőből haza menet egy sikítást hallott a házukból. Gyorsan futni kezdett s mikor meg látta apja holtestét hangos sírásba kezdett. Berontott a szobába ahol anyja holtestét találta amit épp Katherine ölelt át.

-Mit tettél? -  Kiabált nővérére Caroline mikor meglátta. Legszívesebben oda rohant volna hozzá és átölelte volna de fél,hogy ezt ő tette szüleivel.



-Caroline  ezt nem én tettem! – Nyugtatta testvérét de mikor észre vette  anyja vérét a kezén arcán a vámpír jegyek elő törtek.  Caroline hátrálni kezdett,de valaki hátulról lefogta s egy kendőt fogott az arcához s pár pillanat után össze esett.

- Mit tegyünk most Sarah? – Kérdezte aggódva Katherine.

- Én tudom,hogy mit tegyünk. Van egy varázsigém ami épségben tartja a testét  majd mikor már Klaus  nem tudja,hogy hol vagyunk elviszem innen jó messzire  akkor és adok  neki egy új életet , új emlékekkel barátokkal,szülőkkel.

- Rendben. Vidd el őt messze innen és kérlek vigyázz rá!

Napjainkban:

-Szóval ennyi lenne a történet?! De miért nem jöttél érte hamarabb?

-Azért Elijha , mert a te kedves bátyád úgy követett ,mint egy kiskutya mostanáig. – Válaszolt Katherine Elijha kérdésére.

- Tudod ezzel mi a baj az,hogy Klaus vonzódik Carolinehoz,de meg fogja ölni és ha te annyira szereted a testvéredet akkor  sürgettesd meg magad egy kicsit. –  Nyugodtan mondta ki a mondatot a férfi,mintha tudta volna,hogy Katherine meg fogja menteni Klaustól. – Nem hallottad tisztán menj

Katherine a Forbes házhoz indult s mikor már az ajtóhoz ért egy hangos sóhaj hagyta el a száját  majd megnyomta a csengőt.

-Jó napot ! Segíthetek valamiben? – Kérdezte udvariasan a fiatallány!

-Te vagy Caroline? – Egy aprócska mosollyal az arcán kérdezte Katherine.

-Igen én vagyok!


2 megjegyzés:

  1. Szia Laura!
    Nagyon tetszett az új rész :D
    Caroline és Katherine közös múltja igazán érdekes és látni, hogy mennyire kiálltak egymás mellett, de az apjuk akaratával szemben semmit sem tudtak tenni. Ez a Caren valóban nem volt szimpatikus figura és úgy érzem, hogy még nem halt meg. De lehet, hogy csak én látok bele túl sokat. Elijah gondolom még mindig szerelmes Katherine-be, ahogy a vámpír is belé. Vagy nem? Kíváncsi vagyok arra, hogyha Caroline emlékezni fog, akkor továbbra is azt fogja e hinni, hogy a nővére ölte meg a szüleit. És, hogyan is fognak ezután alakulni a dolgok.
    Siess a frissel, mert már most alig várom :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök,hogy tetszett az új rész!:D
      Őszintén megmondom,hogy még nem döntöttem el,hogy legyen-e Katherine és Elijha páros.
      Caren-t azt a fantáziádra bízom de lesznek meglepetések azt garatálom!
      A következő részben már meg fogod tudni,hogy hogy fognak alakulni a dolgok!
      Sietek :D
      Puszi!

      Törlés